Decorbouw

Wilt u een decor op maat laten vervaardigen? Dan bent u bij The Decoration Factory aan het juiste adres!

Decorbouw

Voor puur maatwerk van een tijdelijk of permanente inrichting van uw locatie / stand kunt u eigenlijk niet om ons heen. Alles wat u wenst, maken wij zelf in onze werkplaats en schildersatelier. Met onze vakbekwame mensen maken wij het onmogelijke waar. .

Tijdelijke projecten bereiden wij in zijn geheel voor in onze nieuwe werkruimtes te Etten-Leur en bouwen dit, op de gewenste locatie, op de door uw gewenste datum, op. Of dit nu voor een dag, week of maand is, u bepaalt de afbouwdatum. Tot in de details, verzorgen wij de sfeer die u graag wilt creëren. Er zijn ondenkbaar veel toepassingen; themafeesten, bedrijfsopeningen, productpresentaties, en natuurlijk niet te vergeten standbouw. Uw wensen worden door ons vervaardigd en op iedere gewenste locatie geplaatst.

Projecten, welke permanent worden ingericht, maken wij ook in onze nieuwe werkplaats en schildersattelier te Etten-Leur en worden dan op de locatie gemonteerd. Alles wordt geheel op maat gemaakt, en tot in het kleinste detail afgewerkt; muurschilderingen, wandbetimmeringen, kasten, barren en meubilair zijn slechts enkele voorbeelden van de talloze mogelijkheden die The Decoration Factory te bieden heeft. Ons motto: U vraagt, wij maken!


Referenties

Zo hebben wij de laserschietbaan bij Route 66 ( voorheen kartbaan/ funcentre Breda) geheel ontworpen en gebouwd. De wandschilderingen bij Cafe-bar Coconuts te Rotterdam zijn ook van onze hand. Ook de Efteling klopt regelmatig bij ons aan voor specialistische opdrachten; zo hebben wij in 2008 en 2009 het complete circus Anton Pieck ontworpen en volledig gebouwd. Dat resulteerde daarna in de opdracht om ook de rekwisieten voor de nieuwe parkshow Raveleijn te mogen leveren. U ziet dat u voor speciale interieur/decorbouw en rekwisieten op maat bij ons aan het juiste adres bent.