Rekwisieten

Wilt u diverse decorwanden en decorstukken of rekwisieten huren? Dan bent u ook bij The Decoration Factory aan het juiste adres!

Een schat aan ervaring in de bouw van rekwisieten

Een voorstelling of showproductie kan niet zonder rekwisieten. Maar waar kun je nog op maat vervaardigde rekwisieten verkrijgen? Bij The Decoration Factory!!! Door onze ruime ervaring in de show wereld zijn wij in staat om de meest aparte en unieke rekwisieten te maken. Aan de hand van de gegevens die u ons aanlevert, ontwerpen wij een rekwisiet. Pas wanneer u volledig akkoord gaat met dit ontwerp, gaan wij de desbetreffende rekwisiet vervaardigen.

Enkele opdrachtgevers die u voorgingen zijn: Circus Herman Renz, De Efteling, Circus Pallasso, Groot Chinees Staatscircus, Princess household appliances en Groot Russisch Staatscircus Wij hebben een enorm aanbod in decoratie- en partydiensten Om uw feest, opening, productpresentatie of welk ander evenement dan ook een speciaal tintje te geven, bent u bij The Decoration Factory aan het juiste adres. Een aankleding bestaat niet alleen uit het plaatsen van een decor. The Decoration Factory gaat verder dan dit!

De combinatie van al deze factoren zorgt ervoor dat je een levensecht en sfeervol beeld krijgt. Al onze decoratiematerialen zijn los in de verhuur te verkrijgen. Daarnaast verzorgen wij ook de complete aankleding van uw activiteiten. Ons op-en afbouwteam creëert met voldoende creativiteit op de door u aangewezen locatie de sfeer die u graag wenst. Met behulp van decorwanden, groendecoratie, stoffering, diverse attributen en verlichting etc. Krijgt uw locatie een uitgebreide make-over.