Over ons: The Decoration Factory


Maar zijn creativiteit begon al veel eerder; De op de St. Olof school te Breda geleerde teken en decoratietechnieken werden al snel in de praktijk gebracht. De vele ontwerpen en schilderingen van circus facades en circuswagens, kwamen van Arnoud. Het tekenen zat toen al in zijn bloed!!! Toen er een punt werd gezet achter al het reizen en het trekken door binnen en buitenland, was de keuze om zijn creatieve talent verder te ontwikkelen snel gemaakt. Zo ontstond The Decoration Factory, dat sinds het ontstaan in 1996, reeds zijn weg heeft gevonden in het wereldje van feesten en evenementen.

Toen er een punt werd gezet achter al het reizen en het trekken door binnen en buitenland, was de keuze om zijn creatieve talent verder te ontwikkelen snel gemaakt. Zo ontstond The Decoration Factory, dat sinds het ontstaan in 1996, reeds zijn weg heeft gevonden in het wereldje van feesten en evenementen. Vele gerenommeerde organisatiebureaus maken dagelijks dankbaar gebruik van de vele mogelijkheden die The Decoration Factory te bieden heeft. Maar ook particulieren hebben de weg naar The Decoration Factory gevonden.

Over ons: The Party Rent Factory


Wij zijn daarvoor een samenwerkingsverband aangegaan met de grootste partyverhuurders in het land, en kunnen daardoor gegarandeerd het meest uitgebreide assortiment bieden in de gehele regio. Waarbij een snelle levering en goede service hoog in het vaandel staan. Bij ons kunt u dus naast de de aankleding ook terecht voor al uw overige benodigdheden voor elke gelegenheid; servies en glaswerk, biertap en koelkast, sta tafels en ander meubilair, etc.

The Party Rent Factory,

Sinds enkele jaren hebben wij ook de stap gemaakt om uit te breiden met een volledig Party-verhuur assortiment, en daarmee werd The Party Rent Factory opgericht.

 
 
 

DECORS & THEMAFEESTEN

PARTYVERHUUR & PARTY CATERING