Partyverhuur Ulvenhout

Op zoek naar Partyverhuur Ulvenhout? Dan bent u bij de aan het juiste adres! Wij verhuren attracties, funfood, decoratie, rekwisieten. Eigenlijk alles wat u nodig heeft voor uw feest!

Party verhuur Bavel

Decorbouw

Voor puur maatwerk van een tijdelijke of permanente inrichting van uw locatie / stand kunt u eigenlijk niet om onze heen. Alles wat u wenst, maken wij zelf in onze werkplaats en schildersatelier. Met onze vakbekwame mensen maken wij het onmogelijke waar.

Tijdelijke projecten bereiden wij in zijn geheel voor in onze werkruimte te Breda en bouwen dit op, op de gewenste locatie op de gewenste datum. Of dit nu voor een dag, week of maand is, u bepaalt de afbouwdatum. Tot in de details, verzorgen wij de sfeer die u graag wilt creëren.

Enkele referenties

Er zijn ondenkbaar veel toepassingen : themafeesten, bedrijfsopeningen, productpresentaties, en natuurlijk niet te vergeten standbouw. Uw wensen worden door ons vervaardigd en op iedere gewenste locatie geplaatst.

Projecten, welke een permanente inrichting eisen, maken wij op de locatie zelf. Geheel op maat gemaakt, werken wij dit project tot in het kleinste detail af. Muurschilderingen, wandbetimmeringen en -aankleding, barombouw en meubilair zijn slechts enkele voorbeelden van de talloze mogelijkheden die The Decoration Factory te bieden heeft. Ons motto: U vraagt, wij maken!

Zo hebben wij de laserschietbaan bij Route 66 ( voorheen kartbaan/ funcentre Breda) geheel ontworpen en gebouwd. De wandschilderingen bij Cafe-bar Coconuts te Rotterdam zijn ook van onze hand. Ook de Efteling klopt regelmatig bij ons aan voor specialistische opdrachten. Zo hebben wij in 2008 en 2009 het complete circus Anton Pieck ontworpen en volledig gebouwd. Dat resulteerde in de opdracht om ook de rekwisieten voor de nieuwe parkshow Raveleijn te mogen leveren. U ziet dat u voor speciale interieur en decorbouw projecten bij ons aan het juiste adres bent.

Wilt u meer informatie over onze Partyverhuur Ulvenhout? Neem dan snel contact met ons op!