Decorbouw Dongen

Bent u op zoek naar een professionele, ervaren en betrouwbare decorbouwer voor een Decorbouw Dongen? Dan kunt u eigenlijk niet om The Decoration Factory heen. Wij houden ons al jaren bezig met het op maat ontwerpen en ontwikkelen van verschillende soorten decors. Voor themafeesten, bedrijfsopeningen en productpresentaties, maar ook voor beurzen en seminars. Wat voor decor u ook wil laten bouwen: wij maken het perfecte decor met veel plezier in onze werkplaats in Etten-Leur.

Decorbouw Dongen

Decorbouw Dongen

Decorbouw Dongen

The Decoration Factory is gespecialiseerd in decorbouw op maat. Wilt u gebruik maken van onze expertise, dan kunt u zelf aangeven hoe uw decor eruit moet zien. Met uw wensen, eisen en verwachtingen in ons achterhoofd gaan wij aan de slag. In onze werkplaats in Etten-Leur maken wij uw decor volledig op maat. Pas als u voor honderd procent tevreden bent met het eindresultaat, leveren wij uw decor op.

Voor vele verschillende toepassingen

Door de jaren heen hebben wij vele verschillende decors gemaakt. Deze worden voor diverse toepassingen gebruikt. Denk hierbij aan beurzen en seminars, maar ook aan themafeesten, bedrijfsopeningen, productpresentaties en ga zo maar door. Of u nu een tijdelijke of permanente inrichting wil laten maken: u zit goed bij The Decoration Factory . Wij maken het perfecte decor volledig op maat.

U vraagt, wij maken!

Voor wij aan de slag gaan met de bouw van uw decor, willen wij precies weten wat voor inrichting u wil laten maken. Tot in de kleinste details wordt uw decor doorgenomen. Zo kunnen wij er zeker van zijn dat uw decor helemaal aan uw eisen, wensen en verwachtingen voldoet. En heeft u specifieke eisen voor uw decor? Dan is dit geen enkel probleem. Ons motto is niet voor niets: u vraagt, wij maken!

Meer weten? Neem contact op

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van decorbouw? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag. Ook als u meer wil weten over onze andere diensten, zoals decorverhuur , staan wij voor u klaar. Neem contact met ons op, stel ons al uw vragen en u heeft direct een duidelijk beeld van ons bedrijf en onze dienstverlening.