Rekwisieten Bavel

Rekwisieten Bavel

Een geslaagde show kan niet zonder rekwisieten. Daarom heeft The Decoration Factory zich niet alleen gespecialiseerd in decorbouw en decorverhuur , maar kunnen wij tevens vele verschillende rekwisieten maken. U geeft aan wat voor items u nodig heeft om uw show te laten slagen en wij zorgen ervoor dat u de perfecte rekwisieten krijgt, Rekwisieten Bavel.

Rekwisieten op maat

Iedere voorstelling is anders. Dit betekent dat iedere voorstelling een ander decor én andere rekwisieten nodig heeft. Met een beetje geluk vindt u het perfecte decor en de ideale rekwisieten voor uw tentoonstelling in ons grote magazijn. Is dit niet het geval? Dan maken wij uw decor en/of rekwisieten op maat.

U weet als geen ander wat u nodig heeft voor een geslaagde show. Vertel ons wat voor rekwisieten u wil laten maken en wij gaan direct aan de slag. In onze werkplaats in Etten-Leur maken we de perfecte accessoires voor uw show. We stoppen pas met bouwen als u voor honderd procent tevreden bent met het eindresultaat.

Rekwisieten Bavel

Rekwisieten Bavel

Voor alle soorten shows

Door onze jarenlange ervaring in het vak, kunnen wij alle soorten rekwisieten maken. Het maakt niet uit wat voor voorstelling u op de planning heeft staan: wij kunnen de perfecte rekwisieten maken voor deze show.

The Decoration Factory heeft een lange lijst met tevreden klanten. We hebben rekwisieten gemaakt voor Circus Herman Renz, Groot Russisch Staatscircus, Groot Chinees Staatscircus en Circus Pallasso. Zelfs De Efteling is een van onze trouwe klanten. Met oog op de grote klanten in ons klantenbestand, kunt u zeker stellen dat wij goed zijn in wat we doen.

Meer weten? Neem contact op

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan direct contact met ons op. Ook als u direct een opdracht in wil dienen voor de bouw van unieke rekwisieten, kunt u contact met ons opnemen. Wij starten graag zo snel mogelijk met uw project, zodat u uw rekwisieten al op de korte termijn in huis heeft. Voor u het weet, is het tijd voor uw geweldige show met onze op maat gemaakte rekwisieten.

Volg onze Facebookpagina.