DECORS & THEMAFEESTEN

Als decoratiespecialist zijn wij natuurlijk uitermate geschikt voor het verzorgen van Themafeesten. Zonder decoratie en aankleding is er geen themafeest mogelijk.

Ook de allernieuwste trends zijn bij ons aanwezig; Lounge met strak wit hoogglans meubilair met gekleurde LED verlichting, en een zeer compleet assortiment van steigerhout meubilair, ook in whitewash versie kunt u bij ons huren.
Wij gaan een stapje verder; Wij verzorgen de wanddecoraties met panelen en/of doeken, plafonddecor met doeken en kroonluchters, 3D decors en rekwisieten geplaatst bij de decorwanden, podia, licht & geluid, compleet party-verhuur assortiment en de mogelijkheid tot levering van catering en dranken.
Het gaat dan meestal over de bekende thema’s zoals apré-ski, tropische beachparty’s, 1001 nacht of andere sprookjes, Hollywood, diverse andere landenthema’s en de tegenwoordig niet meer weg te denken Duitse Octoberfesten. Maar ook het op elke gewenste locatie op te bouwen bruin café met alles erop en eraan of een Amsterdams plein met huisjes van 4 meter hoog is voor ons geen enkel probleem. Ook hebben wij kerstmarkthuisjes en beschikken over het grootste assortiment kerstdecoraties, zoals areslede’s met rendieren en grote kersttmanbeelden van het hele land.

Uw themafeest is bij ons in goede handen.