Decorverhuur Galder

Decorverhuur Galder

The Decoration Factory is niet alleen gespecialiseerd in Decorbouw, maar staat ook voor u klaar als u decorstukken wil huren. Geeft u binnenkort een feestje en wilt u het decor voor deze feestelijke gelegenheid niet op maat laten maken? Dan kunt u de decorstukken voor een zeer lage prijs bij ons huren. Wij komen zelfs naar u toe om uw decorstukken af te leveren, op te bouwen en na uw feestje weer af te breken en mee te nemen. Decorverhuur Galder, The Decoration Factory.

Keuze uit een groot aanbod

The Decoration Factory heeft een groot bedrijfspand aan de Mon Plaisir te Etten-Leur. In dit bedrijfspand houden wij ons niet alleen bezig met decorbouw, maar bewaren bij bovendien honderden decorstukken. Van Kerstmannen tot Halloween decoratie, handgeschilderde decorwanden en vrijheidsbeelden: u komt van alles tegen in ons grote magazijn. Wilt u decorstukken huren bij The Decoration Factory, dan heeft u een ontzettend grote keuze.

In ons magazijn is er voor ieder wat wils. En kunt u het perfecte decorstuk toch niet vinden? Dan maken wij dit decorstuk graag op maat. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Decorverhuur Galder

Decorverhuur Galder

Partyverhuur

Voor een geslaagd feestje kunt u ook gebruik maken van onze partyverhuur. Wij verhuren alle spullen die u nodig heeft om een geslaagd en onvergetelijk feest te organiseren. Niet voor een hoge prijs, maar altijd voor een zeer laag tarief. Wat u ook nodig heeft voor uw feestje: u bent bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren onder andere mobiele barren, statafels, stoelen, buffettafels, tafeldecoratie, verlichting en ga zo maar door. Kom eens langs, bekijk ons grote aanbod partyartikelen en u vindt gegarandeerd de spullen die u nodig heeft voor uw feestje.

Transport, opbouw én afbouw

Huurt u decorstukken bij The Decoration Factory, dan hoeft u deze niet zelf op te halen. Wij komen de stukken graag naar u brengen en bouwen ze bovendien voor u op. En is uw feestje weer voorbij? Dan komen we naar u toe om de decorstukken weer af te breken en mee te nemen. U hoeft hier helemaal niets voor te doen.

Vragen? Wij staan voor u klaar

Wilt u meer weten over decorhuur? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u vragen heeft over decorbouw en/of partyverhuur, staan onze klantvriendelijke medewerkers voor u klaar. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden.

Volg ons op Facebook.